Op zondag 8 september staat kunst op het programma van het Cultuurweekend Hoorn.

Op de kunstmarkt krijgen bezoekers de kans om een breed scala aan kunstwerken te bewonderen en te kopen, variërend van schilderijen tot grafische werken. De deelnemende kunstenaars, allen actief in verschillende disciplines, delen hun passie en talent met het publiek. Voor kunstliefhebbers is dit een unieke gelegenheid om de makers achter de kunst en hun werk van dichtbij te bewonderen. Weten wie er exposeert?
Klik hier.

Daarnaast vormt Montmartre op de Roode Steen een artistiek hoogtepunt, dankzij onze bijzondere samenwerking met Stichting Kunst in de Kas. Hier werken kunstmakers live aan hun creaties, terwijl bezoekers getuige zijn van hun creatieve proces. Diverse winnaars van onze wedstrijden zullen live werken op dit MontmartrePlein. Het MontmartrePlein wordt ook nog eens verrijkt door diverse muziekperformances. 

Zowel onze expositietent als Montmartre vind je op zondag 8 september van 12:00 - 17:00 op het MontmartrePlein (Roode Steen, Hoorn)


Foto via: Stichting Kunst in de Kas, maker: Faralda Houthuijsen, Fadalco's Flitsende Pen

Naast de kunstmarkt en Montmartre biedt het Cultuurweekend ook tal van andere culturele activiteiten, zoals theatervoorstellingen, muzikale optredens en rondleidingen langs historische locaties in Hoorn. Met een programma dat voor iedereen wat te bieden heeft, belooft het weekend een feest te worden voor zowel jong als oud.

Of je nu komt om kunst te bewonderen, om live schilders in actie te zien, of om simpelweg te genieten van de levendige sfeer die het Cultuurweekend Hoorn elk jaar brengt—dit weekend valt er meer dan genoeg te beleven!

Voor meer informatie en het programma van het Cultuurweekend: www.cultuurweekendhoorn.nl

We zien je graag dit weekend in Hoorn!

Artistieke groet,
Phylicia Akkermans
Projectleider Nationaal Atelier

Phy foto rond.png
Wil jij ook exposeren op onze volgende exposities? Word lid van ons netwerk! Je vindt hier meer informatie over onze lidmaatschappen.