In de septembereditie van zijn magazine richt Hubrecht, tevens lid van Nationaal Atelier, zijn aandacht op Diepenheim, een stadje dat misschien klein is in omvang, maar groot is in artistieke waarde. Een stadje wat wij uiteraard kennen vanuit onze jaarlijkse expositie tijdens Kunstmoment Diepenheim. 

Hij beschrijft Diepenheim als een plek waar je niet alleen kunt genieten van kunstgalerieën en tentoonstellingen, maar ook van prachtige landgoederen zoals Kasteel Warmelo. Hubrecht benadrukt hoe de combinatie van natuur, cultuur en historie het stadje tot een ware parel maakt.

Tijdens zijn bezoek ontdekt Hubrecht ook enkele culinaire juweeltjes in de omgeving. Zo prijst hij het restaurant van Kasteel Warmelo om zijn verfijnde gerechten die perfect samengaan met de zorgvuldig geselecteerde wijnen. Deze harmonie tussen kunst en gastronomie maakt Diepenheim tot een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een unieke culturele ervaring.

Naast zijn ontdekkingen in Diepenheim, neemt Hubrecht zijn lezers ook mee op een 'wereldreis in wijn'. Hij bespreekt onder andere de verrassende kwaliteiten van wijnen uit Hongarije, specifiek de Furmint druif, die vaak geassocieerd wordt met de beroemde zoete Tokaji-wijnen, maar ook droog een geweldige indruk maakt. Deze wijn en vele andere ontdekkingen maken deze editie van Hubrechts maandmagazine tot een must-read voor zowel kunst- als wijnliefhebbers.

Benieuwd naar Hubrechts volledige reiservaringen en wijnadviezen? Lees dan de volledige septembereditie van zijn maandmagazine. Laat je inspireren door de unieke combinatie van kunst en wijn, en ontdek wat Diepenheim en andere bestemmingen te bieden hebben.

Voor meer informatie en het volledige verhaal, bezoek Hubrechts maandmagazine hier.