De jury

De juryleden bestaande uit kunstenaars Sam Drukker, Dorus Brekelmans en Sebastiaan Groot, beoordeelden de 192 ingezonden kunstwerken op techniek, materiaal, originaliteit, compositie en emotie. Zij kozen 10 genomineerden die automatisch geplaatst zijn voor de vijfde, de finale, wedstrijd! Hier kun je alle 10 de genomineerden nogmaals bekijken.


De winnaars

Uiteindelijk kozen de juryleden de drie winnaars. De derde prijs ging naar André Aalbers, de tweede prijs ging naar Astrid van Twillert, en de eerste prijs ging naar Jacqueline Vervat

 
Van links naar rechts: André Aalbers,
Victor Streppel (Talens),
Astrid van Twillert, Jacqueline Vervat

De winnaars mochten materaal uitzoeken ter waarde van 50 euro, 100 euro en 150 euro. André koos voor aquarelverf en drie fijne aquarelpenselen, Astrid koos voor aquarelverf en penselen van Rembrandt en Jacqueline koos o.a. acrylverf en een flink aantal doeken. Zo kan ze weer even vooruit! Het was een feestje om de materialen uit te zoeken. Er is ook zoveel keus! Gelukkig was Victor er om uitleg te geven over bepaalde materialen. 

 
André Aalbers

Astrid van Twillert

Jacqueline Vervat


Uiteraard werd er ook nog even taart gegeten:

 



Kortom het was een gezellige en geslaagde ochtend!
Bedankt  voor het sponsoren van de prijzen. 


Wil je ook kans maken om je favoriete schilder- en teken materiaal zelf uit te zoeken? Doe dan mee met de tweede schilder- en teken wedstrijd! Hier lees je alles over de schilder- en tekenwedstrijd met het thema dieren!