Tijdens de laatste 2 lange weekenden van april (19 - 21 april & 25 - 28 april) trekt dit evenement voor liefhebbers en makers van beeldende kunst jaarlijks duizenden mensen.

Wat kun je doen bij Nationaal Atelier tijdens Kunstmoment Diepenheim? 
  1. Volg een inspiratiesessie van Sam Drukker
  2. Volg een workshop met je (klein)kind(eren)
  3. Ontmoet andere collega-makers tijdens de borrel
  4. Exposeer je werk 2 weekenden lang
Lees hieronder wat het precies inhoudt. Aanmelden? info@nationaalatelier.nl 

Tekst gaat verder onder video

Inspiratiesessie van Sam Drukker
Nationaal Atelier haalt 1 van Nederlands beste en bekendste kunstenaars Sam Drukker naar Diepenheim. Als aftrap geeft Sam op zondagmiddag 21 april één van zijn befaamde inspiratiesessies. Hij deelt zijn inzichten over kunst, maar geeft je ook advies over waar jij met jouw werk nog winst kan behalen. De sessie is bedoeld om je te motiveren en inspireren, ongeacht je vaardigheidsniveau. Sam betrekt ookcollega-makers en publiek bij zijn lessen en verhalen. 
Kijk ook eens op www.samdrukker.com


Workshop
Speciaal voor jouw (klein)kinderen organiseren we op zondagochtend 21 april een leuke, vrolijke workshop: jouw koninklijke familie. We leren de kleinste kunstmakers jou (of iemand anders) te portretteren. Bijvoorbeeld als koning of koningin. Of draai het om: jij portretteert jouw (klein)kind als prins of prinses. Wat voor portret je ook maakt met je (klein)kind: het werk wordt gejureerd en voor de top 3 is er een leuke prijs!

Tekst gaat verder onder foto
KIDS3.jpeg

Borrel
Kom samen met ons op 21 april vanaf 16:00 uur borrelen en proosten op deze creatieve dag en onze tweede tuinexpositie. Bekijk de geëxposeerde werken. En ga in gesprek met collega-makers en vrienden van Nationaal Atelier!

Exposeer je werk
Ook dit jaar geven we onze EXPOSANT-leden de mogelijkheid om tijdens Kunstmoment Diepenheim hun werk te exposeren! Een impressie krijgen van onze tuinexpositie vorig jaar? Klik hier.

Tekst gaat verder onder foto


Kosten
Inspiratiesessie: € 165,-
(Kids) Workshop: € 30 - inclusief materialen
Combinatie: € 185,-

Maar ben jij:
  • EXPOSANT-lid? Het volgen van de sessie en de workshop is inbegrepen in je lidmaatschap
  • Ben jij MAKER-lid? Dan ontvang je 25% korting 
  • Ben jij VRIEND? Dan ontvang je 10% korting 
Het exposeren tijdens Kunstmoment is exclusief voor EXPOSANT-leden.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden (en met de code DECEMBER23 krijg je tot 31 januari 25% korting op een EXPOSANT-lidmaatschap!)

Hoe doe je mee?
Meedoen is simpel: mail me via info@nationaalatelier.nl en laat me weten voor welk onderdeel jij je wilt opgeven. Vol = vol!

Zie ik je in april? 

Kunstzinnige groet,

Phylicia Akkermans
Projectleider Nationaal Atelier

 Phy foto rond.png
Wij adviseren je om het brengen of halen van je werk te combineren met een rondje Diepenheim en omgeving. Meer weten over overnachtingsmogelijkheden? Klik hier

www.kunstmomentdiepenheim.nl