Door cursussen over verf aan te bieden wil Copieright Paintlab hieraan bijdragen. Bent u een beginnende of een gevorderde hobbyschilder of heeft u al jarenlang een professionele schilderpraktijk met exposities in galeries en musea in binnen- of buitenland, maar wilt u meer weten over het materiaal waarmee u werkt volgens het principe Painting Best Practice? Volg dan bij Copieright PaintLab een cursus op maat over het materiaal dat u gebruikt. In de cursus leert u alles over uw materiaal dat van belang is om een duurzaam schilderij te maken, of om experimentele manieren van schilderen zo duurzaam mogelijk te maken.


Copieright PaintLAB


Modules:

Het systeem van de cursussen is heel simpel en voor elk niveau is er interessante lesstof. De cursus is opgedeeld in losse modules. Elke module is toegespitst op een techniek of onderwerp en duurt 3 uur. U kunt elke module volgen op de datum die u uitkomt want er zijn periodiek om de twee weken lessen voor iedere module, zie hieronder. Een module kost 75 Euro (incl. BTW). Wij raden aan dat elke deelnemer module 1 zou moeten doen zodat de basis kennis van verf in de volgende cursus aanwezig is, maar dit kunnen wij niet verplichten.


Prijs:

Elke module kost 75 Euro incl. BTW en duurt 3 uur. (met uitzondering van module 7 en 8).
In de genoemde prijs is inbegrepen:
• incl. 21% BTW
• Ontvangst met koffie en thee
• Cursus
• Syllabus // reader
• Naborrel


Docent:

Aquil Copier is een schilder die is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie in 2004. Sindsdien heeft hij zijn werk in veel tentoonstellingen getoond in binnen en buitenland. Waaronder de Koninklijke Schilderprijs in 2005 en 2007, diverse musea, kunstbeurzen en galeries. Ook geeft Copier een schilder tijdschrift uit met de naam PRESENTeert waarin gerenommeerde schilders schrijven over van alles behalve hun eigen werk. Verder is Copier meerdere jaren werkzaam geweest als technisch adviseur van Nederlands grootste verf producent Royal Talens (bekend van de merken: Amsterdam Acryl, Van Gogh, Cobra watervermengbare olieverf en Rembrandt verf). Zijn kennis over verf en alles wat daar bij komt kijken wil hij graag met u delen.


Aanbieding:

Als u nu een module afneemt bij CopieRight PaintLAB ontvangt u een code voor een gratis jaarabonnement t.w.v. € 35,- van Nationaal Atelier! 


Meer informatie:
http://www.aquilcopier.nl/paintlab.htm