Een online atelier van Nationaal Atelier kan je zien als je persoonlijke galerie waar jij je werken online exposeert. Zo biedt je andere kunstliefhebbers 24/7 toegang om van jouw kunst te genieten. Én - als je wilt - om rechtstreeks contact met je op te nemen om een werk te kopen. Een goed gevuld online atelier is daarbij natuurlijk "key". In dit artikel delen we tips hoe jij jouw atelier zo aantrekkelijk mogelijk maakt. Kom je er toch niet uit? Stuur me dan een bericht (info@nationaalatelier.nl), want uiteraard kijk en denk ik graag met je mee.

Nationaal Atelier staat ook voor het digitaal ontmoeten van andere kunstmakers. Wist je dat je reacties achter kan laten op onze website? EXPOSANT-lid Jacqueline Vervat deed dat bijvoorbeeld al bij een bijzonder werk van Gaike Bos. 

Tekst gaat verder onder foto
Schermafbeelding 2023-09-28 om 10.05.48.png

Bij deze roep ik je dus op: neem een kijkje bij de werken van jouw mede-kunstmakers en:
  1. Ontdek elkaars talent
    Neem de tijd om de online ateliers van andere kunstmakers te bekijken. Je zult versteld staan van het diverse talent!
  2. Laat reacties achter en ontmoet elkaar
    Laat weten wat je van elkaars werk vindt. Moedig elkaar aan en enthousiasmeer je mede-kunstmakers. Maar ook feedback kan natuurlijk waardevol zijn om kunstmakers verder te laten groeien.
  3. Word geïnspireerd en daag jezelf uit
    Laat je inspireren door verschillende stijlen en technieken die je tegenkomt. Wie weet wat voor nieuwe horizonnen het kan openen voor jezelf!
Ik kijk ernaar uit om te lezen wat jullie van elkaars werk vinden! En over uitdagen gesproken: doe jij al mee met onze MAANDELIJKSE wedstrijden? Je kan nog tot 31 maart meedoen met het thema VROUW. Het thema van april is BEKRONING. 

Wil jij ook je eigen online atelier? Klik hier om te lezen wat Nationaal Atelier voor jou kan betekenen.

Hartelijks namens het hele team, 

Phylicia Akkermans

Phy foto rond.png