Alida Dijk (gastjurylid)
Alida Dijk (1966) is sinds een jaar hoofdredacteur van Vorsten. Haar vuurdoop beleefde ze kort voor koningin Elizabeth overleed. Never a dull moment bij het mediaplatform, dat dit jaar haar 50-jarige bestaan viert!

Ze is sinds een aantal jaren ook hoofdredacteur van Zin Magazine. En werkte eerder bij publiekstijdschriften als Libelle, bij customer media en – als freelancer - bij klanten als ministeries, zorgverzekeraars en organisatieadviesbureaus. 

“Heel leuk om samen met Nationaal Atelier deze royal-wedstrijd te organiseren! Ik verheug me op de inzendingen”, aldus de hoofdredacteur.


Vorsten 2 Alida Dijk 2021.jpg

Foto: Mark Uyl
Visagie: Manous Nelemans

Willem Bakker

Willem Bakker is zo'n 30 jaar zelfstandig media-ondernemer en leidde tot 2018 zijn eigen, internationale designbureau. Sinds 2011 is hij uitgever en organiseerde hij van 2012 tot 2017 de kunstbeurs ArtArnhem. Op dit moment organiseert hij de Magnifiek - Art & Design beurzen. Door zijn eigen activiteiten en door zijn betrokkenheid bij andere kunstprojecten heeft hij veel ervaring in het jureren en balloteren van kunst, waardoor heeft hij graag de taak van curator bij het Nationaal Atelier op zich heeft genomen.

20221129141713_WillemBakker.jpeg
Foto: Pim Helmich