De eerste editie van onze 'Catalogus' was een pionierseditie: leden deelden hun tips & tops met ons, zodat we - met elkaar - in 2024 een vernieuwde versie kunnen maken. En dat gaat nu gebeuren! 

Wat gaat er veranderen?
Met trots presenteren we dat kunsthistoricus en expert bij Nationaal Atelier Alexander Pechtold hoofdredacteur van de vernieuwde 'Catalogus' wordt. Daarnaast voegen we ook kunsthistoricus Jaap Nijstad en eigenaresse van Tableau Fine Art Magazine Dominique van der Mee toe als experts. Zij zullen werken selecteren, beoordelen en bekronen. 
 
Bijna 7.000 nieuwsgierigen krijgen het 'coffee table book' onder ogen (in druk en digitaal), thuis, in bibliotheken en op exposities en festivals. 

Naamloos.jpg
 
Met een nieuwe redactie en nieuwe rubrieken doet de naam 'Catalogus' het boek geen eer aan. De 'Catalogus' dopen we om tot ARTORANJE. Art spreekt natuurlijk voor zich, maar waarom oranje? De kleur stimuleert creativiteit en staat symbool voor enthousiasme en vreugde. En ook in de kunst is het een prominente kleur: denk aan de Zonnebloemen van Van Gogh of de levendige kunstwerken van Kandinsky. En niet geheel onbelangrijk: oranje is de kleur van Nationaal Atelier. 

Jouw werken in ARTORANJE
Net zoals vorig jaar verschijnen alle MAKERS en EXPOSANTEN van Nationaal Atelier in de 'ledenlijst'. Dit keer op alfabetische volgorde en met vermelding van je provincie, zodat de lezers & jij kunstmakers bij jou uit de buurt kunnen ontdekken.

Wil jij meer? Dat kan!
Nieuw dit jaar: je eigen pagina(s). Gevuld met jouw (en door jouw gekozen) beste werken en een uitgebreid kunstpaspoort. Je werken worden groots uitgelicht en krijgen een prominente plek in het boek. Zo krijgen de bijna 7.000 nieuwsgierigen jouw werk onder ogen!

Een voorbeeld van ARTORANJE vind je onderaan dit artikel. Vergeten hoe de pionierseditie eruit zag? Klik hier voor het filmpje van afgelopen jaar.

Hebben we je meteen geënthousiasmeerd? Wat leuk! Vul onderaan dit artikel je gegevens in en we nemen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of mailen: info@nationaalatelier.nl of 06-43614434. 

Een voorbeeld van je eigen pagina(s). Direct inschrijven? Vul het formulier onder dit filmpje in.


Mijn werk in ArtOranje

Interesse om jouw werken in ArtOranje te plaatsen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik kies voor: