In een museum komt geschiedenis tot leven en leren we meer over onze eigen cultuur en die van anderen. Dat is niet alleen belangrijk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen! Begrip voor verschillende culturen begint al op jonge leeftijd, en dat weten de museummakers maar al te goed. Daarom zijn er veel musea met speciale activiteiten, voorstellingen en grappige dingen voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Tekst gaat verder onder foto.

20240725194029_Museum-cover-Go-Kids--1-.jpg

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen graag leren. Door ze vaak mee te nemen naar een museum, prikkel je hun nieuwsgierigheid en ontdekken ze allerlei fantastische dingen. Maar is een museum wel leuk voor kinderen? Jazeker! Is een museumbezoek saai? Helemaal niet! Veel musea doen hun best om aantrekkelijk te zijn voor kinderen. Je doet de kinderen echt een plezier door ze mee te nemen naar een kindvriendelijk museum.

E-magazine met kindermusea per provincie

Go-Kids heeft een e-magazine gemaakt waarin ze veel kindermusea voor je op een rijtje hebben gezet. Je vindt er superleuke musea voor het hele gezin, handig ingedeeld per provincie. Ken jij alle leuke kindermusea bij jou in de buurt? En in de provincie waar je woont? En waar je op vakantie gaat? Het team van Go-Kids heeft een overzicht gemaakt van leuke kindvriendelijke musea per provincie. Kijk eens of er nog interessante musea zijn waar jullie nog niet zijn geweest. Klik hier voor het overzicht en het e-magazine.

Riëtte Mulder - Lemein
Eigenaresse Go-Kids

Tekst gaat verder onder afbeelding
Scherm­afbeelding 2024-07-25 om 19.48.02.png
Afbeelding via: www.go-kids.nl

Over Go-Kids

Go-Kids is een platform voor uitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes en opgroei-adresjes in elke regio. Het idee werd geboren uit behoefte van drie moeders uit Zwolle: Riëtte Mulder, Sandra Onbelet en Titia Bijker. Als ouders wilden zij een overzicht van alle kindvriendelijke plekjes en activiteiten in hun regio. Sinds de oprichting eind 2012 is Go-Kids uitgegroeid tot een landelijke organisatie, actief in 26 regio's. Dankzij hun jarenlange ervaring in communicatie, marketing en retail, hebben de oprichters een platform neergezet dat zowel ouders als ondernemers ondersteunt.

Met Go-Kids worden regionale organisaties en initiatieven gepromoot, zodat ouders en grootouders gemakkelijk leuke en kindvriendelijke activiteiten kunnen vinden. De website biedt niet alleen informatie via hun website en sociale media, maar ook via blogs en nieuwsbrieven.

Of je nu op zoek bent naar een regenachtige middagactiviteit, een leuk kinderfeestje, of een cultureel uitstapje, Go-Kids helpt je om snel en eenvoudig de perfecte activiteit te vinden.

Meer informatie vind je hier.