De expositie zal plaatsvinden van 4 tot en met 28 november. Kunstenaars kunnen hun werk inleveren tot en met 2 november. In november zijn de kunstwerken dan te zien in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. De soorten kunst die mee kunnen doen zijn; schilderijen, druktechnieken, fotografie en objecten. Eigenlijk zijn alle kunstvoorwerpen welkom, ook kunstwerken buiten het thema om. De Open Wand-tentoonstelling is voor en door Rijswijkers.

Er is een beperkte ruimte, dus meld uw kunstwerk zo snel mogelijk aan. Dat kan bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen via jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl. Vertel in maximaal 40 woorden iets over uw kunstwerk en over uzelf; geef het formaat van het kunstwerk aan en lever uw kunstwerk dan uiterlijk 2 november in bij de Kunstuitleen in de bibliotheek. Eisen kunstwerken: Formaat: maximaal 70 x 90 cm, indien nodig ingelijst. Ophangsysteem aan de achterzijde van het kunstwerk, overdwars met dun metaaldraad. Op 28 november bent u welkom op de Open Dag.

U kunt van 10:00 - 16:00 uur meedoen aan leuke activiteiten en de gevarieerde collectie van de Kunstuitleen bekijken. Om 15.00 uur sluiten we de Open Wand-tentoonstelling feestelijk af.