Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om een brede selectie kunst van meer dan 40 verrassende kunstenaars te exposeren. Rondom de expositie worden er diverse activiteiten georganiseerd en wordt er samengewerkt met scholen en verenigingen uit de regio. Naast het bewonderen van de kunstwerken zijn er nog genoeg andere events waarvoor je naar de Koepelhal kunt komen. Wij geven je drie tips!

1. Culinaire beleving
Om bij te komen van alle indrukken kun je bij de Biënnale Brasserie genieten van een heerlijke lunch, gebak met een een kopje koffie, of ongedwongen borrelen met lekkere hapjes. Ook kun je diverse culinaire arrangementen boeken, zoals de Ladies Lunch, de Business Lunch en het Borrelarrangement. De ‘Biënnale Brasserie’ is dus dé plek om bij te komen van alle indrukken, te genieten van je kunstaankoop of om vrienden en kennissen te ontmoeten!

2. Bewonder de BMW M1 Art Car
Een van de pronkstukken die de Biënnale Brabant dit jaar tentoonstelt is het kunstwerk op wielen: the Art Car. Renova Group presenteert de BMW M1 beschilderd door niemand minder dan de meest toonaangevende kunstenaar van de Pop-Art beweging en één van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw: Andy Warhol.

“I adore the car, it’s much better than a work of art.”- Andy Warhol



3.Live painting by Toshy
‘’De wereld is een podium’’ met deze visie staat de van origine Bredase kunstenaar Toshy in het leven. Naast de kunstwerken die Toshy in opdracht maakt, creëert hij ook regelmatig kunstwerken tijdens livesessies. Een van die livesessies vindt plaats op 17 november van 14:30 tot 17:00 uur bij de Biënnale Brabant. De werken van Toshy triggeren en inspireren, onder invloed van sociale onderwerpen, modetrends en levenslessen combineert hij typografische schildervaardigheden met fotografie om op deze manier een nieuwe stijl van mixed media te creëren: ‘Storytelling art’.

Wil je meer weten over de Biënnale Brabant? Klik dan hier voor mee informatie!