1. Schilderen op nummer
Heb je altijd al een eigen schilderij aan de muur willen hebben? Of ben je op zoek naar ontspanning? Probeer dan eens onze schilderen-op-nummer set. Paint-by-numbers is momenteel erg populair. Het werkt rustgevend en je hebt ook nog eens een mooi eindresultaat!

Hoe werkt het?
Bij schilderen-op-nummer is het ontwerp als een kleurplaat geprint op een canvasdoek. In elk vakje staat een nummer. Elk nummer in een vakje komt overeen met een nummer op een verfpotje. Schilder de vakjes één voor één met de juiste kleur verf. Mengen van verf is dus niet nodig. Op deze manier maak je stap voor stap je eigen meesterwerk! 


2. 88-delige tekenset in houten koffer
Zeer uitgebreide tekenset in mooie houten koffer. Met deze 88-delige tekenset komt al je creativiteit tot leven! De afmetingen van deze tekenkoffer zijn: 43,5 x 26,5 x 5 cm

Inclusief:
24 kleurpotloden
18 watercolor potloden
2 potloden HB
2 potloden 2B
30 wasco krijtjes
1 dubbele puntenslijper (voor normale en extra dikke potloden)
2 gummen
1 sponsje
24 kleuren waterverf
3 penselen
1 liniaal
1 nietmachine

3. Magic Pad kleurtafel
Magic Pad is een kleurtafel met 8 coole lichteffecten in tablet-design. De 3 dubbele-neon-kleurstiften in 6 schitterende kleuren zorgen voor superleuk tekenplezier. De 30 sjablonen zijn perfect om te kleuren, rekenen, schrijven en nog veel meer. De Magic Pad is ook ideaal te gebruiken als notitieboek, boodschappenlijstje of in de auto en tijdens het reizen. Kortom, de Magic Pad bevordert de fantasie, creativiteit, leergierigheid en hand-oog coördinatie in één!

4. Dessenio leren tekenen 
Voor de kleintejs onder ons is er Dessineo, het eerste spel dat je kleintje leert tekenen. Dessineo is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het kind leert op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent het kind een poes, kerstman, vliegtuig... De tekenvellen zijn al voorbedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de kerstman! Het spel stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind.

5. Ecoline
De "Mixing" set is een combinatie van de "Primary" en "Additional" set. In totaal bevat de set tien ronde flacons 30 ml Ecoline van Talens. De doppen van de nieuwe flacons zijn ook voorzien van een druppelpipet! Als je ooit met Ecoline hebt gewerkt, dan weet je hoe onvoorstelbaar helder en briljant de kleuren zijn. Ecoline wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt zoals handlettering, bullet journaling, illustraties, kalligrafie, modeontwerpen en productdesign. Ecoline hecht prima op aquarelpapier, tekenpapier en karton.